ClubConnect

Slet din brugerkonto

Denne side handler om sletning af din personlige brugerkonto — ikke om at nedlægge en klub.

Sådan sletter du din brugerkonto

Det er din personlige login og profil der slettes — ikke klubber du er medlem af. Hvis du er ejer af en klub og ønsker at nedlægge selve klubben, gøres det separat inde i klubindstillingerne i appen.

Du kan til enhver tid slette din brugerkonto i ClubConnect på to måder:

  1. Direkte i appen: Log ind, gå til ProfilIndstillingerSlet brugerkonto, og bekræft sletningen.
  2. Via email: Send en email til info@club-connect.dk fra den email-adresse din brugerkonto er registreret med. Skriv "Sletning af brugerkonto" i emnefeltet. Vi behandler din anmodning inden for 30 dage.

Hvad bliver slettet

  • Din brugerprofil (navn, kaldenavn, profilbillede, fødselsdag, indstillinger)
  • Dine klubmedlemskaber
  • Dine personlige beskeder og kommentarer
  • Dine likes og reaktioner
  • Dine personlige notifikationer
  • Dine personlige indstillinger og præferencer

Hvad bliver opbevaret

Følgende data anonymiseres (din identitet fjernes) men opbevares af lovgivningsmæssige årsager:

  • Regnskabs- og bogføringsdata (transaktioner, kvitteringer, fakturaer) — opbevares i 5 år jf. dansk bogføringslov
  • Klubbens samlede regnskab og økonomiske rapporter (uden personhenførbare oplysninger)

Kontakt os

Har du spørgsmål til sletning af din konto, eller behov for hjælp, så kontakt os på info@club-connect.dk.